google-site-verification=VtLZzl9kfyNTVzjEXS4ozHedM1FhUmnVdD9HyL6TOdg
 

van versnippering naar samenwerking en samenhang

aanleiding

De rol van de gemeente verandert. 'Wat zie jij?'. Geef je visie op de rol van communicatie.

de nieuwe essentie

Terug naar de kern en het bestaansrecht van de gemeente in het leven van de mensen die in de stad wonen en werken. De rol van de gemeente om de gemeenschappelijke belangen te dienen van de mensen die met elkaar samenleven. De wens dat de verschillende werelden: de zakelijke wereld, de maatschappelijke, het onderwijs en de overheid met elkaar samenwerken en samen de maatschappelijke uitdagingen aanpakken. De gemeente die een dienstverlenende, faciliterende en regisserende rol heeft om alle talenten en initiatieven in de stad multidisciplinair met elkaar te laten samenwerken vanuit een gezamenlijk belang.

 

branding de gemeente

Communicatie is een kernactiviteit, die de betekenisvolle kern van de gemeente activeert. Die continue de vertaalslagen maakt van de core naar thema's en projecten en andersom. Die zorgt dat de kern in alles herkenbaar en zichtbaar doorklinkt. Van versnippering naar een sterke samenwerking, samenhang en synergie.

 

Mensen en initiatieven gaan samensterken.

Ben je geïnteresseerd in de hele aanbeveling - stuur dan een berichtje.

gemeente%20culemborg%20_edited.jpg
Het Hart in Culemborg, beeldmerk, communicatie, pitch, wat zie jij, gemeente,culemborg, samen, sterken, hart .jpg

nieuwe menselijke energie vanuit de core

De bevlogenheid is terug en de ideeën om weer verder te gaan in de toekomst. En dat blaast ons werk, onze naam weer nieuw leven in om door te gaan!

We stonden op een kantelpunt. Terug naar de kern: Waarom doen we dit? Terug naar die bedoeling, bracht ons terug naar onze passie: Een groter belang dienen. Waar komt die passie vandaan? Waar maakten we ons boos over? En wat willen we bereiken? Het Manifest geeft ons weer de woorden die uitleggen WAT we doen, maar vooral WAAROM we het do

Annemiek Karsijns en Wendy Severs -WHYNOT