最中 

monaka betekent de kern, het hart, het binnenste. Het belangrijkste van alles. De essentie. Het hoogtepunt, de bloeiperiode, de beste tijd.

monaka helpt bedrijven bij de transitie naar betekenisvol ondernemen en helpt betekenisvolle bedrijven meer human impact te maken door de core, het hart, de kern helder, zichtbaar en tot leven te brengen.

Samen bouwen aan een krachtig en betekenisvol merk, vanuit de core, de kern, het hart van de organisatie

Let's make your core shine

Laat de mensen in de wereld merken waar je voor staat en gaat.

最中 

monaka betekent de kern, het hart, het binnenste. Het belangrijkste van alles. De essentie. Het hoogtepunt, de bloeiperiode, de beste tijd.

Rooms gold kopie.png

monaka helpt bij de transitie naar betekenisvol ondernemen door de core, de kern, het menselijke hart naar boven te halen, zichtbaar te maken en tot leven te brengen.

Samen bouwen aan een krachtig en betekenisvol merk, vanuit de core, de kern, het hart van de organisatie

Menselijk

Betekenisvol

Waardevol

de purpose of heartcore

Heartcore ondernemen en communiceren brengt de menselijke kracht in bedrijven en organisaties in beweging. Het geeft energie om samen bij te dragen aan het welzijn van mensen en de samenleving, vanuit de kern van de organisatie.

 

Dat doen wij door het menselijke talent te betrekken bij het naar boven halen, verhelderen en zichtbaar maken van de betekenisvolle core, de kern, het hart in de organisatie.

Wij geloven dat als mensen het hart mee mogen vormen, er een stukje van hun eigen hart in kunnen leggen, zij de kern van het bedrijf met hart en ziel zullen dragen en uitdragen.

Zo bouwen we betekenisvolle plekken waar mensen met duurzame energie en met hart en ziel werken aan nieuwe producten, diensten en activiteiten voor het verhogen van het welzijn van mensen en de maatschappij.

the power of heartcore

Heartcore ondernemen en en communiceren is hard nodig om het vertrouwen te verdienen van mensen.

Het vertrouwen dat de mensen in het bedrijf het goed voor hebben met het menselijke belang dat zij dienen. Het vertrouwen dat de core business gericht is op het maken van menselijk rendement.

 

Het vertrouwen van alle andere mensen die een aandeel hebben in het hart van de organisatie en bijdragen om de gewenste human impact te maken.

Stakeholders worden heartholders. Hardcore business wordt heartcore business.

Welkom in de betekeniseconomie.

Welkom in de wereld waar branding en communicatie een kernactiviteit is, die de kern van de onderneming verheldert en activeert, in de binnenwereld en de buitenwereld.

Let's make your core shine. De kracht van monaka.

© copyright monaka

website design monaka