google-site-verification=VtLZzl9kfyNTVzjEXS4ozHedM1FhUmnVdD9HyL6TOdg

over ons

if you want to lift yourself, lift up someone else

 

- Booker T. Washington

Onze purpose is menselijke leiders van  ondernemingen en organisaties, hun teams en de core business te laten stralen. Niet alleen door het resultaat dat wij boeken maar ook door de weg ernaar toe tot een mooie reis te maken. Met oog voor de mensen, de medewerkers, de klanten en de organisatie. Alleen samen halen we het beste in elkaar naar boven, in het belang van alle mensen.

what is the meaning of life - to serve others and do good

- Aristotes

Het is onze overtuiging dat er meer menselijke waarde en kracht zit in bedrijven en organisaties dan eruit wordt gehaald.

 

Om tot de kern door te dringen gebruiken wij een eigen methode, een strategisch model en een creatieve aanpak. Door met een scherpe blik de juiste vragen te stellen en in te durven gaan tegen de status quo halen wij de latente en betekenisvolle core samen naar boven.

 

Het resultaat is een - een hart van goud -  een goldprint - dat de focus legt op de betekenis van de core business in het leven van mensen. Dat vertalen wij creatief, zodat een een krachtige en herkenbare  uitstraling en samenhang ontstaat tussen de mensen en de activiteiten. Een allesomvattende aanpak, die idealiter tot in de haarvaten van het bedrijf gaat.

Wij werken met een flexibele schil van talenten afhankelijk van de expertise die nodig is.

the source of knowledge is experience

- Albert Einstein

Mijn naam is MoniQue Nijenhof, oprichter van monaka, met een lange en succesvolle loopbaan in de marketing- en communicatie wereld als ondernemer, zakelijk en creatief leider voor bekende merken,  spraakmakende campagnes en vooraanstaande bureaus.

 

Mijn kennis en ervaring in vele markten samen met een interesse in de zakelijke wereld,  maatschappelijke uitdagingen, technologische ontwikkelingen en een goed gevoel voor de tijdgeest, maakt mij tot een doortastende gesprekspartner die snel tot de materie doordringt en nieuwe kansen creëert vanuit een menselijk perspectief op de core business.

 

Ik werp graag een frisse blik op de uitdagingen van jouw bedrijf. Laat me weten als je inspiratie kunt gebruiken en een gesprek op prijs stelt.

MoniQue Nijenhof

Kernopener & Kernmerker

@ monaka

Don't underestimate the power of your vision to change the world. Whether that world is your office, your community, an industry or a global movement, you need to have a core belief that what you contribute can fundamentally change the paradigm or way of thinking about problems.

 

  • Instagram

volg ons op instagram

© copyright monaka

webdesign monaka

culemborg