google-site-verification=VtLZzl9kfyNTVzjEXS4ozHedM1FhUmnVdD9HyL6TOdg
 

een stap naar binnen

brengt je kern naar buiten

aanleiding

Het plan voor een nieuw netwerk brengt iresearch terug naar de core. Wat willen we in de kern met onze dienstverlening bereiken en wat voegt het nieuwe netwerk daar aan toe? 

 

menselijke inzichten

Het bracht waardevolle inzichten die de menselijke urgentie en relevantie van iresearch aantonen en alles logisch samenbrengt: Het menselijk belang dat iresearch dient; de betekenisvolle rol die zij pakken; de kracht van het menselijke talent en de bijdragen die zij concreet leveren om menselijke impact te maken. 

 

een eigen hart

Het hart van iresearch is glashelder en wordt door de medewerkers met hart en ziel gedragen en met liefde voor hun werk uitgedragen. De gezondheidswetenschappers hebben er een stukje van hun eigen hart ingelegd. Een herkenbaar, eigen en fris gezicht maakt alles tot een samenhangend geheel.

 

vleugels

Meer dan ooit zijn de mensen van iresearch gemotiveerd om met nieuwe energie menselijk rendement te realiseren, met betekenisvolle dienstverlening, intensieve samenwerking met ander partijen in het veld èn met het nieuwste gezondheidsnetwerk van Nederland: isupport.

 

iresearch. met het oog op een gezond en welleven.

Samen op zoek naar het hart en de menselijke waarde van iresearch. De aanpak heeft ons bijzonder geïnspireerd en heeft de medewerkers het wezenlijke in iresearch laten ervaren.

Wat ons in het bijzonder aansprak is de frisse en out-of-the-box aanpak. Op een uitstekende manier vanuit het hart in de zaak concreet invulling gegeven aan onze visie, strategie en communicatiemiddelen.

— Ninette van der Velden - Directeur iresearch ---