google-site-verification=VtLZzl9kfyNTVzjEXS4ozHedM1FhUmnVdD9HyL6TOdg

let's make your core shine

branding vanuit het hart in jouw zaak

最中 

monaka betekent de kern, het hart, het binnenste. Het belangrijkste van alles. De essentie.

wij geven strategisch en creatief, inhoud en vorm, aan de branding en communicatie van jouw bedrijf. Wij zorgen dat in alles de betekenisvolle kern van jouw bedrijf helder doorklinkt zodat de mensen in de wereld merken dat je met de activiteiten die je onderneemt, heartcore voor hen staat en gaat.

samen bouwen aan een krachtig en betekenisvol merk, waarvan de harten van mensen binnen en buiten sneller gaan kloppen

menselijk

betekenisvol

waardevol

wij geloven in heartcore ondernemen en communiceren. Het brengt de menselijke kracht in bedrijven en organisaties in beweging. Het geeft de mensen energie om samen bij te dragen aan het welzijn van andere mensen en de samenleving, vanuit de kern van de organisatie.

 

Dat doen wij door het menselijke talent te betrekken bij het naar boven halen, verhelderen en zichtbaar maken van de betekenisvolle core, de kern, het hart in de organisatie. De ervaring is dat er veel meer betekenis en waarde schuilt achter de activiteiten die je onderneemt.

Wij geloven dat als mensen het hart mee mogen vormen, er een stukje van hun eigen hart in kunnen leggen, zij de kern van het bedrijf met hart en ziel zullen dragen en uitdragen.

Zo bouwen we betekenisvolle plekken waar mensen met duurzame energie en met hart en ziel werken aan nieuwe producten, diensten en activiteiten voor het verhogen van het welzijn van mensen en de maatschappij.

energie zorgt voor beweging

branding is  een core activiteit

Heartcore ondernemen en communiceren is hard nodig om het vertrouwen te verdienen van mensen.

Het vertrouwen dat de mensen in het bedrijf het goed voor hebben met het menselijke belang dat zij dienen. Het vertrouwen dat de core business gericht is op het maken van menselijke impact en rendement.

 

Hardcore business wordt heartcore business.

Welkom in de betekeniseconomie.

Welkom in de wereld waar branding en communicatie een kernactiviteit is, die de kern van de onderneming verheldert en activeert, in de binnen- en de buitenwereld.

Let's make your core shine. De kracht van monaka.

© copyright monaka

webdesign monaka