google-site-verification=VtLZzl9kfyNTVzjEXS4ozHedM1FhUmnVdD9HyL6TOdg
 
 

fast forward vanuit de core

F, FOOTCONNECTION, beeldmerk, culemborg, design, sideqick.nl, ontwerp, oranje, blauw, topsport, foot, connection, monaka

aanleiding

Naar the next level. De volgende stap maken met het bedrijf. Het vraagt om eerst naar de kern te gaan om vervolgens vooruit te komen.

 

een scherpe blik

Op zoek naar de betekenisvolle rol van FOOTCONNECTION in het leven van mensen. De gedrevenheid om maximaal rendement te halen in lopen en bewegen in het dagelijkse leven, de sport en de topsport. Met een andere kijk, scherpe analyse en de triple AAA aanpak.

 

fast forward

Met een nieuw, fris en opvallend gezicht gaan de mensen van FOOTCONNECTION fast forward de toekomst in. Net als de vele topsporters die hun vertrouwen aan FOOTCONNECTION geven op weg naar hun next level, de Olympische droom. Naar de next level heeft een menselijke, maatschappelijke en zakelijke betekenis gekregen. FOOTCONNECTION doet ertoe.

FOOTCONNECTION. Maakt je beter in lopen en bewegen.

Professioneel, omdenken, creatief, oprecht en zeer prettig om mee samen te werken.

Tijd voor een frisse blik op ons bedrijf, onze werkwijze, onze strategie en onszelf. Waar staan we? Waar willen we naar toe? Waar komen we vandaan? Het resultaat is verbluffend.

David en Wenda Evers - FOOTCONNECTION